Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toivotamme uudet oppilaat, opettajat ja kotitontut lämpimästi tervetulleiksi kouluumme!

 
Muistakaa lukea koulukutsu ilmoittautumisen jälkeen!
Ilmoita pöllöpostissa, kun olet lähettänyt oppilas- kotitonttu- tai opettajahakemuksen.
Huomaa, että oppilaana sinun on ostettava koulukutsussa lukevat tavarat.
Koetamme saada tupiin mahdollisimman tasaisen määrän oppilaita, joten et valitettavasti välttämättä pääse toivetupaasi. Täällä voitte ilmoittaa tiedot hahmostanne ja siten liityä oppilaaksi.
 
Kotitontuksi liittyessäsi kirjoitat tarinoita tontun näkökulmasta. Toki voi kirjoittaa kirjojakin. Opettajanakin voit kirjoittaa ihan tavallisia tarinoita, kunhan vain kerrot ne niin, että hahmosi on `kertoja` Muista, että ei kopioida hahmoja!
 
                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                                                                                                                                                             
On suositeltavaa kirjoittaa hakemus ensin johonkin kirjoitusohjelmaan kuten Microsoft Wordiin, WordPadiin tai mitä tekstiohjelmaa käytätkään. Paras hahmo on huolella suunniteltu, sillä nopeasti hutaistulla hahmolla ei ole enää mielekästä kirjoittaa hetken päästä. Mitä tarkemmin kuvailet lomakkeessa hahmoasi, sitä elävämmältä se vaikuttaa ja tarinointikin helpottuu kun tietää millaisesta henkilöstä/otuksesta onkaan kyse.
 
* <-- pakollinen 
 
*Nimi: Nimi on vapaavalintainen, mutta emme suosittele ottamaan nimeksi sekoitusta sarjassa olevien hahmojen tai niiden näyttelijöiden nimistä. Mutta täysin kiellettyä on ottaa nimi suoraan - et siis voi olla Harry Potter -. Vähän mielikuvitusta kehiin niin kyllä se nimen jostain keksii. Apua saat vaikkapa täältä.
 
*Syntymäpäivä: Tähän riittä syntymäpäiväsi ja -kuukautesi. esimerkiksi. 31.8. Ikä määrää myös luokka-asteesi, eli voit olla 11-17-vuotias. Opettajien ikä on vapaammin valittavissa, mutta käyttäkää järkeä. 300-vuotias tuskin jaksaisi opettaa, eikä kukaan elä edes velhomaailmassa niin vanhaksi. (Ellet satu omistamaan Viisasten Kiveä) Kotitontut voivat poikkeuksena elää satoja vuosia. 
 
Verisääty: Puhdasverinen, eli molemmat vanhempasi ovat noitia/velhoja. Puoliverinen, eli vain toinen vanhemmistasi on noita/velho. Jästisyntyinen, eli molemmat vanhempasi ovat jästejä.
 
Suojelius, Mörkö: Mikä eläin ilmestyy loitsiessasi Odotum Suojelius-loitsun Ankeuttajia vastaan? Tai, miksei jokin eksoottisempi taruolentokin. Mörkö taas on asia, jota sinä pelkäät eniten. Möröt muuttavat aina muotoa hahmoksi, jota sinä pelkäät. 
 
Tupatoive: Ehkä kuulut Rohkelikkoon, jos sydämmes urhoollinen on, on sinulla ritarin uskallus ja olet kumman peloton. Ehkä on luontosi rehti Puuskupuh, sinuun voi aina luottaa, ei malttisi petä ja aherrus sulle vain silkkaa iloa tuottaa. Kenties viisas Korpinkynsi on koti sun alttiin mielen. Siellä älykkäät ja terävät oppii yhdessä taikuuden kielen. Tai voihan olla että Luihuisesta sä löydät ystävä aidot. Ovelat velhot ei keinoja kaihda, ovat tarpeen kaikki taidot. Mihin tupaan siis halajat, jos olet oppilas. Opettajat voivat laittaa tähän tupansa, jossa opiskelivat. 
 
*Perustiedot: Tähän osioon kuuluvat kaikki ulkonäöstä luonteeseen, lemmikkeihisi ja perheeseesi.                             Ulkonäössä voit kuvailla hiustesi väriä, pituutta ja laatua. Onko ihosi ruskettunut vai kalmankalpea? Omistatko suuret ja siniset, vai kapeat ja ruskeat silmät? Oletko lyhyt, pitkä, lyhyt mutta useampia pidempi? Onko sinulla syntymämerkkejä tai jotain muuta huomiota herättävää? Mitä vain mieleesi tulee.                                                                                                                      Luonteessa voit kertoa vaikka siitä miten viihdyt ihmisten seurassa? Puhutko paljon vai oletko itsenäisempi hiljainen persoona? Osaatko lukea ihmisten mielialaa heidän kasvoiltaan? Oletko itsekäs tai päinvastaisesti epäitsekäs, entä eläinrakas joka opiskelee ahkerasti?                                                                                                                                                                               Jos haluat kertoa perheestäsi, voit sen tehdä. Oletko puhdasverinen? Ketä vanhempasi ja sisaruksesi ovat, onko sinulla suuri suku tai paljon lemmikkejä. Lisäksi voit kertoa ystävistäsi tai seurustelukumppaneista jos sinulla sellaisia on.               Menneisyys rikastuttaa hahmoasi. Milloin taikuus ilmeni sinussa, oliko lapsuutesi traumaattinen vai poikkeuksellisen hyvä. Oletko muuttunut HP-Pahkassa ollessasi vai pysynyt ennallasi esim. luonteeltasi.                                                              Voit kertoa myös jotain muuta, mitä ei aiemmin ole mainittu. Oletko vasenkätinen, mikä on lempimusiikkiasi taikka mitä harrastat. Oletko metamorfimaagi tai animaagi. 
 
*(pakollinen opettajille ja kotitontuille) Työ: Jos olet kotitonttu, mitä teet päätyöksesi? Oletko keittiössä valmistamassa ruokia tai vaikka vahtimestarin apuna hänen toimistossaan. Opettajana voit laittaa tähän aineen, jota opetat HP-Pahkassa.
 
 
 
Toivottavasti tästä oli apua sinulle, mahtavaa että olet päättänyt liittyä HP-Pahkaan! 
 
Nimi :
  (Pakollinen)
Syntymäpäivä:
  (Pakollinen)
Verisääty:

Suojelius, Mörkö:

Tupatoive:


Perustiedot:
  (Pakollinen)

Työ:

©2019 HP-Pahka 2.0 - suntuubi.com