Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ANIMAAGIT (Amber Alley)


YLEISTÄ ANIMAAGEISTA

Animaagit ovat velhoja/noitia, jotka pystyvät muuttamaan muotoaan ihmisestä joksikin eläimeksi, joka määräytyy heidän suojeliuksensa tai erityisten luonteenpiirteidensä mukaisesti. Eli animaagiksi tahtova ei itse voi päättää sitä eläintä, miksi muuttuu.

Animaagiksi opiskellaan. Se vie useita vuosia ja on hyvin haastavaa. Animaagiksi ei voi myöskään syntyä, toisin kuin metamorfimaagiksi. Metamorfimaagit jo syntyessään kykenevät esim. muuttamaan hiustensa väriä tai muuttamaan tietyn kehonosansa vaikkapa eläimen osaksi. 

Animaagien tulee rekisteröityä taikaministeriölle, ja kaikista animaageista pidetään hyvin tarkkaa listaa. Tämä siksi, koska animaagit pystyvät ajattelemaan samalla tavalla kuin ihmismuodossaan, ja esim. varastamaan tai tekemään muita kauheuksia – eläimen muodossa. On myös paljon rekisteröimättömiä animaageja, mutta sille ei yksinkertaisesti voi mitään.


OPISKELU ANIMAAGIKSI

Animaagiksi opiskeleminen kestää pitkään ja vie voimia. Jo aloittaessa on omattava huomattava muodonmuutoksen opiskelutausta. Siksi useimmat erilliset animaagikurssit on suunnattu ainoastaan muodonmuutosten V.I.P-tutkinnon suorittaneille. Toki animaagiksi voi opiskella itsekin, mutta on hyvin suositeltavaa osallistua järjestetylle kurssille. 

Opiskeluprosessi sisältää huomattavan määrän mutkikkaiden taikojen opiskelua ja harjoittamista. Toistoja on tehtävä päivittäin. Ei riitä, jos vain lausuu loitsun ja heilauttaa sauvaa, vaan animaagiksi pyrkijöiltä vaaditaan syvä paneutuminen asiaan ja vahva oman identiteetin tunteminen (nimenomaan eläimen muodossa). Käytännössä on osattava kuvitella itsensä sellaisena eläimenä, joka parhaiten itseään kuvaa ja uskottava itseensä. 

Lyhyin mahdollinen aika tulla animaagiksi on n. 2,5 vuotta. Sekin on lähes mahdotonta, ellei harjoittele kokopäiväisesti ja kunnianhimoisesti ympäri vuoden. Yleensä animaagiksi tullaan 4-5 vuodessa, riippuen harjoitusmäärästä ja tavoitteellisuudesta.


ANIMAAGINA

Animaagina pystyy ajattelemaan ja toimimaan omien ajatusten mukaisesti. Ensimmäiset vuodet animaagina ovat yleensä rankimmat, sillä ihmisen on hankala omaksua eläimen tapoja. Myöskin pitkäaikaisten animaagien on vaikea tottua aluksi ihmiselämään, ja siksi pitkiä jaksoja eläinmuodossa ei suositella.

Muodonmuutoksen voi tehdä milloin vain, ja siihen tarvitaan sauvaa. Sen ei pitäisi sattua, mutta aluksi se voi tuntua kummalliselta. Eläinmuodosta takaisin ihmiseksi palaaminen tapahtuu vain ajatuksen voimalla.

©2019 HP-Pahka 2.0 - suntuubi.com