Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Info -apua sitä tarvitseville

Pidätkö tarinoiden kirjoittamisesta ja Harry Potterista? Haluaisitko luoda oman hamosi ja elää Tylypahkan linnassa, huispausotteluineen ja kokeineen, vierailla Viistokujalla ja Tylypahossa, lukea Päivän Profeettaa ja keskustella muiden oppilaiden kanssa? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

HP-Pahkassa kirjoitetaan tarinoita oppilaan, opettajan tai kotitontut näkökulmasta, jolloin omalle tuvalle ansaitaan tupapisteitä. Pisteitä saat myös kirjoittamalla kirjan tai osallistumalla kokeisiin, huispausotteluuun tai kilpailuihin.

_______________________________________________________________

 

1. Kuinka voin liittyä HP-Pahkaan?

- voit liittyä osiossa: "Liity kouluumme", alussa on ohje, jonka mukaan kirjoitat esittelyn isestäsi. Pahkaamme ei tarvitse mitenkään rekisteröityä, eikä sinun näinollen pidä kirjautua mihinkään, saati painaa mieleesi salasanoja.

 Liittymisen  jälkeen me lisäämme sinut "Oppilaat, opettajat & kotitontut" osioon, riippuen siitä mihin noista satut kuulumaan. Imoitathan pöllöpostiin (vieraskirjaamme), kun olet lähettänyt ilmoittautumislomakkeen!

 

2. Liittymisen jälkeen?

Liittymisen jälkeen sinulla tulee olemaan oma hahmo, jolla kirjoitat tarinoita ja olet mukana Pahkassamme. Ennen kuin teet mitään, sinun pitää lukea Koulukutsu, (joka löytyy Liity kouluumme -osion alakategoriasta) ja ostaa tarvittavat tavarat mahdollisimman nopeasti liittymisen jälkeen. 

 

3. Miten voin ostaa tarvitsemani tavarat?

Profiilissasi näkyy kuinka monta kaljuunaa sinulla on. Tavaroita varten sinulle on annettu valmiiksi 100 kaljuunaa. Näillä varoilla pääset alkuun! Kun kaljuunat alkavat huveta, järjestää ylläpito kaljuunanjakopäivän. Jos sinun kaljuunavarasi näyttävät pelottavan vähiltä, voit pyytää kaljuunanjakopäivää pöllöpostissa.

Kun tiedät mitä haluat ostaa, mene osioon "Pöllöposti" ja kirjoita ostamasi tavarat, sekä niiden hinnat. Me lisäämme sinulle nämä tavarat ja vähennämme oikean kaljuuna hinnan.

 

4. Mitä nyt?

Nyt voit alkaa kirjoittaa tarinoita tai kirjoja kirjastoon, keskustella kerhoissa, liittyä huispausjoukkueisiin ja mikä tärkeintä, auttaa tupasi mestaruuden voittoon. HP-Pahkaa selaillessa löydät varmasti mielenkiintoista tekemistä. Aina voi käydä kirjoittamassa muutaman sanan Chattilaatikkoon, jos ei muuta ehdi. Muista myös katsoa Päivän Profeettaa aina silloin tällöin, sillä sinne tulevat kaikki ilmoitukset, sekä tärkeät tiedotteet.

 

Muut tiedot, kuten kuinka kirjoittaa tarina yms. löytyvät yleensä niille suunnatuilta osioilta. Esim. Tarinan kerronta selitetään osiossa " Kirjoita tarina", jonne myös tarinat kirjoitetaan.

 

Jos sinulla on jotakin kysyttävää kysy siitä Pöllöpostissa tai laita sähköpostia osoitteeseen hp.pahka@gmail.com / hogwarts.fan.st@gmail.com

 

©2018 HP-Pahka 2.0 - suntuubi.com